وي با اشاره به اينکه اين تفاهم نامه در وهله اول در خصوص توسعه و تقويت زيرساختهاي صنايعدستي به امضاء رسيده است، اظهار داشت: بسترسازي در زمينه رشد و توسعه صدور کالا و خدمات به اقصي نقاط جهان از ديگر اهداف صدور اين تفاهمنامه مشترک است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي ادامه داد: تفاهمنامه مشترک معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور با اين سازمان در 15 بند در جهت توسعه زير ساختهاي صادرات صنايع دستي تنظيم شده است.
هاتفي با بيان اينکه هر بند از اين تفاهم نامه حاصل تلاش کارشناسان اداره کل توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي و سازمان توسعه تجارت کشور در جلسات طولاني کارشناسي است، گفت: اين بندها هريک کليد بنيادي نگاه توسعه گرايانه به صادرات صنايع دستي کشو را دارد.
وي تصريح کرد: برنامه ريزي در خصوص انجام طرح شناخت بازارهاي هدف توسط سازمان توسعه تجارت و با همکاري معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي به عنوان يکي از همين بندها مطرح است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي با تأکيد بر اينکه تدوين برنامه در خصوص بهبود بسته بندي محصولات صنايع دستي توسط سازمان توسعه با همکاري معاونت به عنوان ديگر موارد مطرح شده در اين بندها بيان شده است، افزود: در خصوص بستهبندي محصولات صنايع دستي که در اين بند ذکر شده، برنامه ريزيها براي 5 محصول صنايع دستي انجام شد.
حسين هاتفي فارمد خاطرنشان کرد: همچنين برنامهريزي و برگزاري دورههاي آموزشي در زمينه توليد صادراتي و بازرگاني خارجي و هدفمند کردن شهرکها و بازارچههاي صنايع دستي با همکاري طرفين با هدف توسعه صادرات در اين تفاهم نامه مورد تأکيد قرار گرفته است.
وي يادآور شد: اميدوراريم از زماني که اين تفاهم نامه صورت اجرايي پيدا کند شاهد اتفاقات خوبي در بخش توسعه صادرات صنايع دستي خواهيم بود و بسياري از مشکلاتي که در اين بخش با آن روبرو هستيم مرتفع ميشود./111
انتهای پیام/